Palkkapäivästä on vain muutama päivä ja rahat on jo melkein tuhlattu. Tuli ostettua vähän tällaista

53174.jpg ja vähän enemmän tällaista 53176.jpg

Samoksesta syntyy Tank girl -toppi Stitch 'n bitchin ohjeella. Tarkoituksena on saada kaveri Marimekon Satula -kankaasta ommellulle hameelle (kuvaa tulossa myöhemmin). Tämän verran olen ehtinyt neulomaan

53177.jpg

Superwash sportista on tulossa Sunrise circle jacket. Siitä on mallitilkku tehtynä ja suunnitelma mielessä.

Näiden ostosten lisäksi mukaan tarttui parit puikot Anttilasta ja muumimuki nimeltään rakkaus. Olen siis aloittanut keräilemään muumimukeja. Hyllyssä on jo pari vanhaa, paljon käytettyä mukia, jotka ovat yllättävän kalliita kirppareilla ym.

Näiden lisäksi piti päästää vielä sisustuskärpänen valloilleen. Olohuoneeni on huutanut uusia verhoja jo kohta vuoden päivät. Vihdoin löysin kangaskaupasta sopivaa kangasta, mutta kallista sellaista. Kangas muistuttaa säkkikangasta, mutta onkin silkkiä. Silkki on tunnetusti valonarkaa ja verho pitäisi vuorittaa. Vuorittamisen myötä kankaasta katoaa sen olennaisin osa eli valonläpäisevyys. Voi kuullostaa hullulta valoaläpäisevä silkkinen säkkikangas ikkunassa....toivottavasti ei näytä siltä. Laitan kuvaa tulemaan, kunhan saan aikaan jotain kuvattavaa. Sitä ennen pitäisi tehdä päätöksiä tuosta vuorittamisesta. Millähän kankaalla kannattaisi vuorittaa, ettei ihan kaikki valo katoaisi. Onko ideoita?

Keksin vielä tehdä intian puuvillasta ja tuosta verhokankaasta lehtitelineen sohvaan. Senkin ulkonäkö selviää aikanaan. Verhokankaasta vois tehdä myös pöytäliinan, jotta kaikki olisi täydellistä....

Näiden uusien ideoiden ja projektien kanssa pitäisi vielä pääsykokeisiin lukea ja tehdä nuo vanhatkin jutut...Nyt voisi joku sano, että tyttö on haalinut liikaa tekemistä :)