Leiri on ohi ja lomakin on loppu. Partioleiri on kyllä paras tietämäni loma. Siellä pääsee täysin irti arjen sotkuista ja murheista, koko ajan on mukavaa ja saa uusia kaverieta. Lisäksi pääsee ulkoilemaan, ruoka kannetaan valmiina eteen. Tosin vastineeksi pitää tehdä johtajahommia ja välillä huhkia oikein urakalla, mutta se tekeekin lomasta niin rentouttavan. Mitä muuta lomalta voisikaan toivoa? Leirikuvia kannattaa käydä katselmassa täällä ja täällä.

Tänään hyppäsin vanhan kunnon lättähatun kyytiin Jyväskylän asemalta ja kävin vähän ostoksilla Tuurissa. Kyyti oli hidasta, mutta samalla ehti hyvin katsella maisemia ja nauttia diiselin tuoksusta yms. Tuli aika nostalginen olo junailijan juttuja kuunnellessa.

142522.jpg

Edellisestä ostosreissusta Etelä-Pohjanmaalle on vierähtänyt jo 10 vuotta ja koko Tuuri näytti tyystin erilaiselta paikalta. Meinasin väsähtää kiertelyyn jo parissa tunnissa. Jotain kivaa läytyi kuitenkin. Vuosia olen etsinyt hyvää lompakkoa ja haaveillut Marimekon laukusta. Nyt omistan molemmat ü

142523.jpg

Tietenkin piti ostaa myös lankaa. Onneksi löysin tumman sinistä Tenneseetä jenkkikassiin ja Nalle on tulossa slipoveriin ja Huopanen varastoon.

142525.jpg

142524.jpg

Tällainen huivi edistyi kivasti matkalla. Ohjeen kaivoin jostain netistä ja lankana on Florica, puikot 4,5 bambupyöräy. Kuvassa huivi näyttää hieman rupuiselta, mutta oikeasti se on ihana. Parempi kuva tulenee valmiista huivista.