Valittelen usein ajallisesti pitkää työmatkaani. Matkustamiseen tuhraantuu melkein kaksi tuntia päivästä, vaikka matka on vain vajaa 15 km yhteen suuntaa. Autottomana ihmisenä joudun turvautumaan julkisiin (= bussi näillä leveyksillä).

Nyt on löytynyt pelastus tähän ongelmaan...tai oikeastaan se löytyi jo aikaa sitten. Rupesin neulomaan bussissa. Reilussa puolessa tunnissa saa jo melko paljon aikaan, vaikka istuukin hämärässä linjurissa. Voihan sitä neuloa ja katsoa lempisarjaa/jääkiekkoa tai kuunnella sujuvasti luentoa ;)

Aluksi kanssamatkustajat vilkuilivat outoa ilmestystä. Neulooko joku julkisesti ja vielä työmatkalla? Etenkin yläasteikäiset luovat onko-tuo-ihan-tervettä -katseita. Sitkeästi olen jatkanut neulontaa ja katseet ovat muuttuneet mitä-se-nyt-tekee -katseiksi. Riemuvoitto julkiselle neulomiselle!

Kesällä bussi tulee vaihtumaan pyörään (Huom! Bussi ei ole mikään vaihtoehto kauniina kesäpäivänä)...Hhmm...taitaa olla liian hankalaa neuloa pyöräillessä. Voisihan sitä kokeilla :)