Olen nyt tehnyt kahdesta kerästä Lanettia kahdet unisukat ja yhden rannekkeen. Lankaa on vieläkin jäljellä muutama metri. Enää ei tee mieli neuloa mitään ohuestalangasta, eikä varsinkaan Lanettista.

51478.jpg

Idean tuohon rannekkeeseen nappasin Stitch 'n bitchistä, jonka kävin ostamassa eilen. Kirjassa oli hauskat ohjeen ja neuvot, vaikka melkein kaikki olikin jo tuttua. On kuitenkin joskus hyvä kattoo ihan "virallisia" ohejeita, mieten silmukat luodaan ja neulotaan oikeat silmukat. Kauhukseni nimittäin huomasin, että pidän lankaa kädessäni ihan väärin, enkä neulo oikein kummallakaan (skandinaavinen/anglosaksinen) tyylillä. Enpä osaa tyyliä enää vaihtaakaan.

Kirja sai aikaan taas uusia suunnitelmia. Puikoille täytyy saada oma pussi. Pitäisi vain löytää sopiva kangas. Varastostani löytyy punavalkoruudulllista puuvillakangasta, josta tulee mieleen lähinnä mökin verhot. Sitä en ainakaan voi käyttää. Jospa Marimekon alennuskorista löytyisi jotain sopivaa....

Tänään pitää suunnistaa uudelleen kirjakauppaan, sillä huomasin mainoksesta uuden Tintin. Tintti ja aakkostaide on Hergén viimeinen sarjakuva, vaikkakin keskeneräinen. Pakkohan se on käydä ostamassa muiden Tinttien jatkoksi.

Muutenkin neulominen rajoittuu jämälankavilttiin nyt viikonloppuna, koska kunnianhimoinen tavoitteeni on lukea tuleviin pääsykokeisiin.