Eilen Sinkkuelämien päätteeksi sain beigen kamaluuden valmiiksi.

113794.jpg

Kamalaa tuossa ei ole muu kuin väri. Pitänee lahjoittaa työkaverille tai jollekin muulle. Vielä ois 50 g tuota beigeä linneaa varastossa. Noita saisi pari tehtyä lahjaksi. Oisko parenpia ideoita?

113793.jpg

Töiden jälkeen kävin hakemassa tilaamani vetoketjupaininjalan brotheriini. Se on sellainen säädettävä ihanuus, jolla voi ommella piilovetoketjut ja tereen yms. ilman kyyneliä. Tavallinenkin vetoketju kiinnittyy paljon siistimmin. Samalla poikkesin vähän alennusmyynteihin...ajattelun mennessä ostaa pari hyvää paitaa, mutta päädyin ensin aleksin kenkäosastolle. Muistin siellä etsineeni monta kesää hyviä mustia sandaaleita. No, niitä ei ekasta kaupasta löytynyt ja suuntasin K-kenkään. Siellä oli jotain potenttiaalisia vaihtoehtoja, mutta sitten löysin oikeat helmet. Väri vaihtoehdot olivat ruskea ja punainen ja malli oli kaukana sandaaleista.

113795.jpg

Päädyin siis punaisiin. Nuo oli ihan pakko saada, alennuksessa ja kaikkee. Valmistaja on Clarks, mikä kertoo alennetun hinnanin olevan epäinhimillinen. Ostoperusteena oli myös, "halvan hinnan" ohella, se, etten ole ostanut kenkiä ainakaan puoleen vuoteen (jos ei lasketa täydellisiä juhlakenkiä maaliskuussa). Se on todella harvinaista. Olin muuten heittänyt roskiin yhdet kuluneet saappaat roskiin tuossa keväällä, pitihän kenkävarasto tasapainottaa (edelleenkään niitä juhlakenkiä ei lasketa).