1. juttu

Ilmoittauduin puutyön peruskurssille kansalaisopistoon ja aion oppi käyttämään työkaluja kunnolla. Opintie voi olla pitkä ja tuskallinen, mutta motivaatiota löytyy. Jos neulominen ym. onnistuu, niin miksi ei sitten puutyöt?

2. juttu

Huivivaihtohuivi oli saapunut perille. Jälleenkerran lähti omalla lempiohjeella tehty huivi maailmalle. Lankana oli tällä kertaa M&K mohair ja värinä vaaleanpunainen. Hyvin näytti kelpaavan ü

163113.jpg

3. juttu

Jenkki-kassi valmistui! Matkalla on ollut niin monta mutkaa, että olisi juhlan paikka.

163118.jpg

Koko projekti sai alkunsa vanhoista Tenneseen jämistä. No, nehän loppuivat kesken heti alkuunsa. Tummansinistä Tenneseetä ei sitten ole valmistettu vuosiin, minkä tajusin liian myöhään. Onneksi Tuurista löytyi jotain vanhaa erää ja sain sinisen osuuden valmiiksi. Uusi kerä oli aivan eri sävyistä kuin vanha, mutta ei ollut vaihtoehtoja.

Tietenkin valkoinenkin loppui kesken ja syöksyin Anttilaan ostamaan uutta kerää. Nappasin hyllyistä yhden kerän ja tajusin vasta kotona korkattuani kerän, että olin ostanut luonnonvalkoista lankaa valkoisen sijasta. Silloin lenti muutama ärräpää...Onneksi valkoinen likaantuu nopeasti, eikä eroa huomaa kovin hyvin...toivottavasti.

Tässä vaiheessa kassia ei voinut pelastaa muu kuin täydellinen vuori. Sellainen onneksi löytyi Eurokankaasta. Tein kassiin vielä hyvän pahvipohjan, avainlenkin ja sisätaskun.

163157.jpg

Lopputulos oli hieno kassi, iso pala vuorikangasta sekä tummansinistä ja luonnonvalkoista Tenneseetä varastoon. Lankoja on nyt varastossa jopa enemmän kuin projektin alussa. Näinkin voi käydä jämälankojenkulutusprojektissa.

4. juttu

Voitin Villasukan arvonnassa ja tällaiset sukkalangat tipahtivat postiluukusta. Pääsen neulomaan ensimmäistä kertaa Regiasta, jahka ehdin. Kiitos ihanaisesta palkinnosta!

163111.jpg

5. juttu

Toivottavasti jaksoit lukea tänne asti, sillä pian on aika juhlia 10 000 käviää. Sen kunniaksi palkitsen 10 000. käviän pienellä paketilla. Kun laskuri näyttää tasalukua jätä s-postiosoite kommentteihin, niin kyselen sitten osoitetta tarkemmin