Ei, ei, ei. Tämä ei suinkaan tarkoita sitä, että olisin lopettanut neulomisen. Sen sijaan olen siirtynyt virallisesti sukkapuikoissa bambuaikaan. Viime viikolla postista tupsahti tällainen lajitelma.

207572.jpg

Huuto.netistä huutamani 12 sukkapuikot alkaen koosta 2 ja päättyen kokoon 8. Puikoille pitää tietenkin tehdä asianmukainen kotelo. Kävinkin jo hamstraamassa Marimekolta kangasta. Eiköhän valmista synny lähipäivinä.

Samalla reissulla ostin Marimekolta Lumimarja -kangasta tauluksi seinälle. Kehykset tai rungon askartelin parvekkeella vanhoista listanpätkistä. Koko on n. 140 x 80.

207569.jpg

Tiedän, kuva on todella huono. Taulu ei roiku vielä seinällä, vaan komeroiden kahvoissa ja näyttää epämuodostuneelta. Todellisuudessa se muistuttaa jopa suorakidetta.

Sängyllä taulun tulevan paikan alla on lojunut jo vuosia pari kulahtanutta tyynyä. Ne on joskus aikoinaan naulottu Jumbo softista.

207570.jpg

Mutta eihän tallaisia järkytyksiä voi uuden taulun seurassa katsella. Piti siis lähteä uudestaan ostoksille Merimekkoon. Pieni pätkä lisää Lumimarjaa ja tyynyt pesevät kasvonsa :)

207571.jpg