Huomenna pääsen Tampereelle messuille tuhlaamaan vähiä rahojani. Ennen sitä pitää yrittää todistella, etten ole ollut ihan laiskana blogin viettäessä hiljaiseloa.

Isänpäivänä isukki sai ylleen tuulenpitävästä fleecestä ommellun liivin. Toivottavasti kelpaa golf-kentälle ensi keväänä. Pitihän velipojan saada samanlainen. Huomaatteko mitä eroa liiveissä on (koon lisäksi)?

265288.jpg

265287.jpg

Malli: muokattu Kurouma-takki

Kangas: tuulenpitävä fleece ja olkapäillä kestävämpää fleeceä

Tuolta Shelbyltä saa kohtuulliseen hintaan kaikkea kivaa retkeily- ja urheiluvaattemateriaalia. Kaupan päälle tulee nomea toimitus ja loistava (myös tuttavallinen) palvelu. Olisi joskus mukava päästä liikkeeseen hiplaamaan kankaita...

Loppukesästä neuluin matkaneuleena huivia, jonka sain vihdoinkin pääteltyä ja pingotettua. Huivi on sopivan pitsinen minun makuuni ja ihanan pehmoinen. Samalla mallilla voisi tehdä toisenkin...

265292.jpg

Ohje: Flower Petal Shawl (tuo minulle mieleen lähinnä hämähäkinseitin)

Puikot: 4,5 mm bambupyöröt

Lanka: Novitan Florica

Vielä yksi iltapuhde esittelyssä. Kaapista löytyi vanha huopapaita H&M:ltä. Paita on ostettu aikana, jolloin kyseistä turhuusliikettä ei ollut juuri muualla kuin Helsingissä (lue: Ainakin 7 vuotta sitten). Joskus keksin pestä lempipaidan koneessa ja siitä tuli vähän kittana. Silti olen käyttänyt sitä kanssaihmisten epäilevistä katseista huolimatta. Jokin aika sitten olin heittämässä paitaa pois, onhan se jo vanha ja nuhruinen. Lankavarastoista sattui kuitenkin käteeni Superwash Sportin jämä ja paita alkoi elämään uutta aikakautta.

265290.jpg

Alussa oli paita, lankakerä ja pari huovutusneulaa (karkasivat kuvasta). Lopputuloksena paitaan syntyi epämääräinen liskoa muistuttava olio. Tältä hän näyttää edestä ja takaa:

265293.jpg

265295.jpg

Otus tuntuu kaipaavan kaveria toiseen kainaloon. Emännällä on jo jonkinlainen ajatus uudesta kaverista, mutta antaa sen vielä odotella.