Aloitetaan vanhimmasta jutusta eli O.O.K:sta. Marraskuun tekeleeseen osallistuin, mutta on jäänyt tekele esittelemättä. Aiheena oli jouluinen pussukka. Sovelsin sitä vähän omiin tarpeisiin. Reilun vuoden olen aikonut tehdä "lehtitelineen" sohvankäsinojalle. Kangaskin on ollut valmiina, mutta en ole keksinyt sopivaa muotoa telineelle. Joulupussukasta ajatukseni siirtyi heti tonttulakkiin, josta sain muodon telineelle. Muuta jouluista "pussukassani" ei ole, mutta sitä onkin tarkoitus käyttää ympäri vuoden. Tällainen siitä sitten tuli.

310731.jpg

Kangas: Pohjakangas Intian puuvillaa ja kuori silkkistä verhokangasta

Malli: omasta päästä tai tonttulakista

JYV-vaihto on ohitse ja paketit avattu jo aikoja sitten. Omasta paketistani löytyi pajlon kivaa tavaraa neulojalle: pehmoiset sukat ja kämmekkäät, puikkoja, koukku, lankaa ja lisää lankaa sekä tietenkin herkkuja. Lähettämäni paketti ehti onneksi perille jouluksi ja sieltä löytyi sukat Austermanin Stepistä, possu ja suklaata. En saanut itse kuvattua paketteja missään vaiheessa, mutta onneksi parini kuvasi kummankin paketit.

Vuoden vaihtuessa on mukava listata valmiit työt ja ihmetellä miten on ehtinyt kaiken tekemään. Olen käynyt salaa lisäilemässä vuoden aikana valmistuneita töitä tuonne galleriaan. Vielä muutama työ on kuvaamatta, mutta enköhän saa nekin sinne piahkoin lisättyä.