Huomasin päivittäneeni blogia viime vuonna vain muutaman kerran. Se ei kuitenkaan tarkoita, etten olisi käsitöitä tehny tai lankaa hamstrannut. Tässäpä ensialkuun parit sukat ja lapaset...

1174492.jpg

Mummo sai 90-vuotislahjaksi ihanat Aino-sukat. Ohjeen löysin Ullasta. Langaksi valitsin Regian silkin. Vaikka lopputulos on kivasti helmiäinen ja pehmoinen, en ihastunut lankaan. Neulominen oli jotenkin hitaampaa ja langan kierre purkautui jatkuvasti. Puikot oli 2mm bambut.

1174493.jpg

Syksyllä työkaveri tilasi ensisukat vauvalleen tai paremminkin parivuotiaalle esikoiselle ja mustat lapaset teini-ikäiselle tytölle. Ensisukkiin löytyi Nallea varastosa ja perussukat syntyivät hetkessä.

1174489.jpg

Pienen tutkimuksen (=teinien tarkkailua kaupungilla) ja tuttavien konsultoinnin jälkeen päädyin tekemään avian peruslapaset kiilapeukalolla. Kokeilin tällä kertaa Isoveljeä. En ole aikoihin tehnyt mitään niin paksusta langasta. Aluksi oli heiman outo tehdä lapasta, jossa puikolla oli vain muutama silmukka. Kaikkeen tottuu...Lapasten jälkeen palasin taas tuttujen ohuiden lankojen pariin ja jatkoin alpakkapaitaa Dropsin alpakasta. Sekin on melkein valmis :)

1174494.jpg